Facebook kuvake Twitter kuvake Instagram kuvake

 

Rekry

Fieteri on yksityinen lastensuojeluyksikkö, joka toimii Seinäjoen keskustan tuntumassa. Fieterissä on 3 erityistason yksikköä ja erityisosaamisemme on psykiatrinen hoito- ja kasvatustyö.

 

Tällä hetkellä haemme:

 

Sosionomi tai sairaanhoitaja

Etsimme ammatilliseen tiimiimme sosionomia tai sairaanhoitajaa. Työtehtäviisi kuuluu lasten kasvatus- ja hoitotyö, omahoitajatyöskentely, verkostotyö ja perheen kanssa työskentelyä. Toimit osana tiimiä ja kestät paineen alla työskentelyä. Pidämme myös siitä, jos sinulle on kehittävä työote ja olet sitoutunut työhösi pitkäjänteisenä kasvattajana. Toivomme sinulta työkokemusta lasten kanssa työskentelystä erityisesti lastensuojelussa, mutta otamme huomioon myös muut hakijat.

 

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, johdon tuen, mukavaa tyky-toimintaa ja muita etuuksia kuten kulttuurisetelit. Olemme valmiit myös lisäkouluttamaan sinua huomioiden työpaikan ja omat tarpeesi.

 

Työntekijältä vaaditaan rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyä varten.

 

Työ on 3-vuorotyötä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. 6 kuukauden koeaika.

 

Työ alkaa viimeistään 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin. Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä, laitahan siis hakemusta tulemaan!

 

 

Tuntityöntekijä/ kesätyöntekijä

Fieterin kesätyöntekijöiden haku alkanut!

 

Haemme joukkoomme kesätyöntekijöitä kesän ajaksi. Mahdollisuus jatkaa tuntityöntekijänä myös kesän jälkeen tai mahdollisuuksien mukaan myös ennen kesää. Koulutuksesi voi olla sosionomi amk, sairaanhoitaja amk, lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Myös muut soveltuvat koulutukset voidaan ottaa huomioon. Voit olla myös alan opiskelija, joka opiskelee viimeistä vuottaan opinnoissaan.

 

 

Vaatimus/ Koulutuspohja

Sosionomi AMK, Sairaanhoitaja AMK, Lähihoitaja tai Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Myös muut soveltuvat koulutukset voidaan ottaa huomioon.

 

 

Yhteydenotto yhteydenottolomakkeella, johon liitteeksi pyydämme vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

 

 

 

Lähetä avoin hakemus


    Max. tiedoston koko 3 Mt (25165824 kt). Tiedostomuodot doc, docx sekä pdf sallituja!    Fieterin palvelut