Facebook kuvake Twitter kuvake Instagram kuvake

 

Rekry

Fieteri on yksityinen lastensuojeluyksikkö, joka toimii Seinäjoen keskustan tuntumassa. Fieterissä on 3 erityistason yksikköä ja erityisosaamisemme on psykiatrinen hoito- ja kasvatustyö.

 

 

Tällä hetkellä haemme:

 

  • Ohjaaja
  • Tuntityöntekijä

 

Ohjaaja

Haemme nyt hienoon joukkoomme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Arvostamme työntekijällä kehittävää työotetta, avoimuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pystyt kehittämään ja kehittymään. Työhön sisältyy lasten kasvatus- ja hoitotyötä, verkostotyötä sekä perheen kanssa työskentelyä. Toivomme työntekijältä sitoutuneisuutta, sillä työnkuvaan kuuluu omahoitajatyöskentely.

Työkokemus lastensuojelusta tai psykiatrisesta hoitotyöstä tai neuropsykiatrinen osaaminen katsotaan eduksi. Koulutuksena voi olla lähihoitaja, nuoriso- ja yhteisöohjaaja tai jokin muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tai kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto.

Pääset osaksi hienoa Fieteri-tiimiä; olisitko sinä meidän tuleva työkaveri?

Lisätietoja avoimesta työpaikasta sinulle antaa erityisyksikkö Kaikun yksikön johtaja Jaakko Mörsky (p. 044 7329100, sähköposti [email protected]).

Hakuaika päättyy 6.2.2023 klo 8.00. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Teemme haastatteluja jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan työntekijän löytyessä.

 

Tuntityöntekijä

Päivitämme Fieterin sijaislistaa läpi vuoden. Täytäthän hakemuksen, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Fieterissä tuntityöntekijänä niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Koulutuksesi voi olla sosionomi amk, sairaanhoitaja amk, lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Myös muut soveltuvat koulutukset voidaan ottaa huomioon. Voit olla myös alan opiskelija, joka opiskelee viimeistä vuottaan opinnoissaan.

 

Sosionomi AMK, Sairaanhoitaja AMK, Lähihoitaja tai Nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Myös muut soveltuvat koulutukset voidaan ottaa huomioon.

 

 

 

Tehtävissä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

 

Yhteydenotto yhteydenottolomakkeella, johon liitteeksi pyydämme vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.

 

 

 

Lähetä avoin hakemus


    Max. tiedoston koko 3 Mt (25165824 kt). Tiedostomuodot doc, docx sekä pdf sallituja!

    Fieterin palvelut